Wat een reis van 2 dagen!!!

PFFFF wat een tering end is dat reizen zeg..haha maar goed ik ben er!

17 augustus begon dan eindelijk mijn trip.. op naar schiphol met mijn brakke kop.. dankzij de vele biertjes en havana clubjes die toch nog even ingeschonken moesten worden op de laatste avond in Nederland.. (thnx.. Tijme en pa) ;)

Aangekomen op schiphol was het tijd om in te checken en afscheid te nemen :( mm niet het leukste wat er is, maar ja ook dat hoort er dan bij!

Eenmaal aangekomen op het enorme heathrow in London moest ik mijn weg vinden naar Terminal 4 waar de enorme Jet van Qantas stond te wachten.. Wat een ding is dat joh.. Eenmaal op mijn plekkie, kon ik mooi een filmpje aanzetten en genieten van de stank van mijn buurman :s  GVD.. de hele weg door stonk die gast.. dus helaas geen gezellig iemand waarmee ik me kon vermaken haha.

Tijdens zo,n reis weet je echt niet meer wat voor en achter is haha dus na 20 uur vliegen ofzo, ben ik aangekomen in Singapore waar het vliegveld ook echt een chaos is! Jullie zitten vast al de hele tijd te wachten op een stomme actie van mij wat er is gebeurd??! Haha jullie hebben gelijk.. hier is ie dan: tuurlijk moest er iets mis gaan en moest ik mezelf voor schut zetten:  ik wilde dus inchecken met mijn grote backpack, zegt dat kleine vrouwtje tegen mij; joh wat een grote zak heb je bij!.. (JA vind je het gek.. ik ga backpacken!!) en ik moest mijn rugzak in een speciaal mandje doen om te kijken of hij niet te groot was om mee te nemen????.. ik snapte er al helemaal niks van hahah en die rij achter mij werd maar langer en langer.. ok zegt ze, je mag er niet in!!! K*T!!!!! mmm hier gaat iets fout.. ok na ff babbelen werd alles duidelijk en rende ik uit de rij en ging ik me maar snel verbergen in een klein cafeetje totdat ik werkelijk kon inchecken op de juiste plek... want:: Ik wilde dus inchecken, waar je alleen mag komen met je handbagage.. :) hahaha stupid me!

Goed eenmaal weer in het vliegtuig, werd me duidelijk dat ik nog ongeveer 8 uur moest vliegen  omdat we eerst gingen landen in Darwin (noordwest Australie) en dan pas weer door vlogen naar Cairns..

Dus weer inchecken, paspoort pakken, boarding card laten zien etc etc .. rennen naar de volgende gait!! pff maar goed dat ik nog niet moe was .... :s! 

Alsof dat niet genoeg was, komt er een gedachte door mn hoofd.. dat ik n kopie van mijn bankafschrift van € 3500,- was vergeten, die je moet laten zien wanneer je voor langere tijd aussie in gaat!! ''AAHRG@#!!$%#@GHAA'', dus mensen,  als er iemand toevallig binnenkort naar Australie vliegt .. vergeet die niet, want de spanning en de gedachte in je hoofd dat je het land niet in komt, terwijl je dus nog ongeveer 12 uur moet vliegen is echt KILLING!

MAAR TOEN! ''ladys en gentlemen, were going to land in Cairns in a second...'' YES ik ben er en YES ik hoef geen bankafschrift te laten zien.. pfffff! Helemaal uitgeput, shockend met mn voetjes naar buiten gelopen, op de grond gaan zitten, in de zon met een uitzicht op de bergen en een lekker sigaretje opgestoken.. mm heerlijk, roken na een reis van 2 dagen!!!

Ok, ik moest maar eens op zoek gaan naar een hostel! Het interesseerde me echt helemaal niet wat voor n tent of hoeveel het koste, als ik maar mn bed in kon! Dus.. nu ben ik beland in een hostel met wat lache gasten.. en vandaag, mijn 2e dag hebben we lekker een BBQ en gaan we kijken wat de avond zal brengen!

Het is ongeveer 28 graden en er waait een lekker windje aangezien ik aan de kust zit..!

Wat verder de plannen zijn?? Mmm weet het nog niet echt, ik weet iig dat de mensen hier echt ZWAAR relaxed en allemaal echt heel vriendelijk zijn.. nice!! 

Ik zal binnenkort weer een verhaaltje schrijven als ik wat leuke activiteiten heb gedaan.. dan zal ik ook wat foto's laten zien van het prachtige Aussie!!!

Ik denk veel aan jullie allemaal, maar heb het gelukkig wel echt naar mijn zin :)

Tot snel! Dikke kus!!!

Rik 

   

Reacties 1

mies 18-09-2009 18:02

hey gast!
goed bezig!!!!
have fun daaro

mazzel

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Geckos Backpackers, Cairns

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer