New Zealand baby!!!

As is happens...

Nieuwe avonturen en plannen, dit verhaal begint met het einde van de bananen en het begin van het mooie Nieuw Zeeland!!!!

Zoals jullie in mijn laatste verhaal hebben kunnen lezen, ben ik gestopt met het lelijke bananen werk en heb ik mijn laatste week met veel drank doorgebracht haha.. En zoals je kan zien op enkele foto's, is mijn haar blond!!! AAARHh ik ook altijd met mn grote bek!!! Op een van mijn laatste avonden deed ik namelijk mee aan een drankspelletje en heb ik gewed met mn dronken kop dat ik zou winnen... NIET DUS.. de meiden helemaal blij want ze mochten mijn haar en die van mijn maatje blond verven.. hahaha Niet helemaal gelukt maar goed wat doe je erraan he...! :)

Dus ja.. weer een mooie afscheids avond gehad, ticket geboekt en voor de 2e keer op naar het geweldige Melbourne!!

Aangekomen in Melbourne, ben ik mijn oude maatje uit Ierland gaan opzoeken en heb ik me voor mijn laatste week in Australie gesetteld in een duur maar uitermate ''fancy'' hostel..! Niks speciaals gedaan in Melbourne op mijn tattoo na dan.. mooie herrinnering van mijn reizen in Australie! Verder uiteraard een aatal goede feestjes gehad in melbourne en met Paul (maatje uit Ierland) plannen gemaakt voor Nieuw Zeeland. 2 weken na mij komt hij ook naar Nieuw Zeeland en gaan we samen NZ verkennen.

Zo gezegd zo gedaan.. ik op weg naar de mooie bergen en meren in het ''lord of the rings'' NZ. Op het vliegveld in Christchurch een Nederlandse meid ontmoet en samen een hostel opgezocht waar ik uiteindelijk 2 weken ben gebleven. Na een paar dagen ben ik erachter gekomen dat er een zeer belangrijke rugby wedstrijd op komst was en dat je die NIET mocht missen! ''the Cruisaders vs the Brombies'' Scheen de belangrijkste wedstrijd van het jaar te zijn, dus dat wilde ik uiteraard niet missen! Ik, helemaal klaar voor de match op naar het stadion met een paar gasten van het hostel en ik ben blij dat ik dat gedaan heb want, DAMN wat een kicke belevenis is dat zeg.. Tussen 38.000 man schreeuwen en gasten aanmoedigen die met een gemiddelde van 110kg SPIEREN tegen elkaar inbeuken voor de bal.. Crazy!!!! Je kan het vergelijken met Ajax-Feyenoord ofzo.. alleen nu dan geen aanstellerij maar 100% GEWELD.. haha 2 gasten knockout en 1 gast een gebroken kaak.. Leuk joh dat spelletje rugby :)!

Goed na 2 weken Christchurch kwam Paul aan en hebben we een auto gekocht en gelijk maar een naam gegeven ''Tallula'' van de film ''Cool runnings'' haha. Kosten: 800$.. pff GEEN GELD.. Dus auto gekocht, spullen gepakt en besloten via Christchurch naar het Noorden te rijden vanuit daar de West kust te pakken richting Queenstown.

Is Nieuw Zeeland echt zo mooi???? HMMM check de foto's GEWELDIG... tijdens de trip tussen enorme bergen gereden, gestopt bij de grootste en mooiste meren, over super gletsjers gelopen en uiteraard hebben we een aantal van de 70 miljoen bergschapen gezien! Dus ja NZ is qua landschap ff iets mooier dan ozzie en dit is nog maar het begin. Nu zit ik lekker in mijn appartementje met 2 fransen en 2 brazilianen bij de kachel. De winter is hier ingeslagen en het is overdag ongeveer -3 graden! Wel lekker zonnetje en we hebben een geweldig uitzicht op de bergen met de witte sneeuw toppen.

En wat verder dan???!!  De plannen zijn WEER veranderd. ik blijf hier nu een paar maanden, ga werk zoeken en genieten van het ski seizoen (wat eind juni begint) Lekker snowboarden en feesten.. Yiehaa!

En dan.. zoals jullie nu wel gewend zijn van mij >> DAT ZIEN WE DAN WEL WEER!

Binnenkort weer een nieuw verhaaltje met wat nieuwe foto's en wat leuke belevenissen!! :)

Ik ga iig mijn oranje outfit ergens scoren en die lelijke backpackers en kiwi's hier helemaal gek maken voor de WORLD CUP!!! LAAT DE LEEUW LOS EN VOORAL NIET IN ZN HEMPIE STAAN.. YES!!!

Geniet van de zomer in Holland en pak een terrasje voor me, dan pak ik een halve liter bier op een van de NZ bergen voor jullie.. deal???

Daaaag

Rik

   

Reacties 1

renate 13-07-2010 22:19

maak je ook nog wat mee????? of ben je lekker aan het genieten daaroooo

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer