Last month in New Zealand

Hey hey!

Laatste maand in Nieuw zeeland is aangebroken.

Op 28 november eindigt mijn contract als luge instructeur en gaan we weer een nieuw avontuur in!

Ben al 2,5 maand gestopt met roken en ook weer de gym in gegaan. Ondanks ik nog steeds af en toe de neiging heb om een peuk op te steken, voelt het echt geweldig om niet meer te hoesten, naar een aansteker te zoeken/vragen en weer normaal te kunnen ademen naar een kleine looptocht haha.

Dus ja ben een beetje aan het werk, beetje aan het trainen en tussendoor lekker aan het feesten!

De lente is begonnen en het is akelig stil in Queenstown geworden. Aangezien alle ski heuvels gesloten zijn, is iedereen vertrokken en zal het pas weer druk worden in de zomer (half december).

Heb een paar weken terug geweldig nieuws te horen gekregen :)

Was rond 09.00 in de morgen aan het omkleden in de gym om te gaan trainen totdat Rene een berichtje stuurde met de tekst '' Rik bel me ff, echt doen he.. gr  Rene & Daphne''

Haha en toen begonnen mijn broer sensoren al te rinkelen! Ooooh er gaat iets groots gebeuren!!

Dus ik gelijk gebeld en te horen gekregen dat die 2 samen een kleine krijgen YEEEEJJJ!!!

GEFELICITEERD SAMEN!!!!!  Zoo blij voor jullie!

Dit betekend dus ook dat ik oom wordt :) en dat betekend ook dat ik mijn plannen definitief hebt gemaakt.

Ik wist niet precies wat te doen na Aruba.. (misschien Zuid amerika of terug naar OZ) Anyway!

Nu is het 100% zeker en ik vlieg samen met Jannes terug.. waarschijnlijk rond half maart.

Want iIk kan natuurlijk niet de beschuit met muisjes missen! ;)

Dus dat is allemaal toppie nieuws dacht ik zo!

Zojuist Haloween gevierd en weer een super feest gehad, met alle vrienden hiero.. ook heb ik zojuist ''Captain Gravity'' gespeeld voor 2 dagen! Hij is de mascotte van de luge in NZ en komt af en toe te voorschijn om gratis tickets etc etc weg te geven!  Haha ben naar een school geweest vrijdag met 200 kinderen.. en uiteraard waren er lieve en stoute kinderen.. (de meeste waren gewoon bang, want zeg nou zelf hij ziet er niet echt knuffelachtig uit toch.. :)

Tering, een paar van die blagen begonnen me ook nog eens uit te dagen voor een gevecht en begonnen mij te slaan! HAHA maar ik kan natuurlijk niks terug doen en ik mocht ook niet praten.. ! :S DAMN KIDS!!! en degene met wie ik samen was, was in een druk gesprek met de directeur, dus die kon alleen maar af en toe roepen ''aaah dont hit captain gravity, he is your friend..'' jaaa en ik undertussen maar proberen rustig te blijven en de hoeken te ontwijken hahahah. ach ja wel lache ervaring! Ook zijn alle mannen in Queenstown begonnen met de maand MOVEMBER. dit is een actie, om geld te verzamelen voor prostaat kanker. De bedoeling is jezelf in te schrijven en een snor te laten groeien voor 1 maand (movember > moustache) haha dus alle dames vinden dit erg vervelend en de mannen lache zich kapot! ik ben dus ook begonnen en het ZIET ER NIET UIT!!! maar goed het is voor een goed doel.

Dus ja ik vlieg de eerste week van december naar het zonnige aruba en ga waarschijnlijk beginnen als barman! Ondertussen heb ik nog 3,5 week hier en ga ik binnenkort, 2 bunjeejumpen maken en een skydive! dus dat gaat erg vet worden!

Spreek jullie snel weer!

Reacties 1

Annieke 13-11-2010 04:51

Hoe goed die actie tegen prostaatkanker!! Doen we hier ook!! Dus bij deze doe mee aan de actie tegen prostaatkanket laat je snor staan!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer