Final!

Hoi hoi allemaal!

Daar ben ik weer na een lange lange tijd!! Zo eenmaal aangekomen na een tering lange vlucht.. ben ik nu na 2,5 maand toch wel gewend aan het klimaat hiero.. WARM!!! haha zo/n 32 graden gemiddeld en dat elke elke elke dag! Dus mag niet klagen wat betreft het weer.. haha

Ook met het werk heb ik het top geregeld : lucky me!!! Ik ben aan het werk als Divemaster bij een bedrijfje op het strand genaamd Aruba watersport center. En naast het duiken, vaar ik ook de speedboten, ben ik kapitein van kleine Catamarans, zit ik af en toe op waverunners (soort jetskis) en vaar ik de tube rides (je weet wel waar je op zo'n luchtband licht achter een speedboot!! LACHE! haha maar voor het grootste deel van de dag ben ik aan het lamballen op het strand en wachten op klantjes.. hihi chill!

Dus dat is een beetje hetgeen wat ik elke dag doe en naast het harde werk hebben we natuurlijk ook het nodige feestjes en blijven we bezig een bierbuik te crieeren haha! Met Jannes is ook alles goed.. supervisor geworden van een bistro en lekker aan het werk (5 min afstand van mijn werk) dus we komen regelmatig bij elkaar koffie drinken.

Nou en op onze vrije dag proberen we (naast de kater te verwerken) ook een productieve dag te maken en het ''vakantie gevoel'' proberen erin te laten zitten. Laatst zijn we dan ook wezen zeilen met wat mensen die we kennen. Eenmaal net de hoek om bij Aruba zijn we gaan vissen, wat erg leuk was!! Hahaha hoewel de twee dames aan boord (waaronder Jannes) een beetje zee ziek waren geworden... waren de boys aan het schreeuwen en springen omdat we beet hadden!!! een dikke tonijn van ongeveer 25/30 kg. en daarna een king makreel van ongeveer 10kg. (zie de pics.) De tonijn later aan een restaurantje op de pier verkocht en de makreel gelijk laten klaarmaken door de chef.. LEKKER JOH!!

Niet te vergeten oud op nieuw.. een paar daagjes voordat 2011 aangebroken was, stond er op eens een gast op strand die erg op Rein leek (die mij in Australie was weze opzoeken). En JA hahah daar stond Rein dus op het strand in Aruba.. Surprise..! Zijn traditie in ere gehouden door elk jaar ergens in het buitenland op en nieuw te vieren.. en nu dus Aruba. SUPER.. gelijk bier gehaald en de eerste avond was ook een van de meest gekke! Eenmaal een treetje bier leeg begonnen we ideen te maken wat te doen nu hij hier was.. een van die ideetjes was om te gaan skydiven... ! Vet idee!!! dus van het een kwam het ander en stelde Rein voor mijn skidive te betalen als ik even een flesje curry zou leegdrinken.. haha lekker man.. hrrhhmm joh wat is dat vies.. haha nou net alles binnen weten te houden en GELUKT. Daarna daagde ik Rein uit om een pakje boter leeg te eten voor zijn scuba dive cursus.. hahaha dat lukt niet en nogal logish denk ik zo..! In ieder geval.. Het was weer TOP zo veel lol gehad, weer eentje om niet te vergeten!

Tja en zo maken we elke dag wel weer wat mee.. ! de tijd vliegt ook echt!! Nu zitten we alweer in Februari en is het dus bijna tijd geworden om naar huis te viegen... SPANNEND!!! Ik heb dubbele gevoelens maar datis wel normaal denk ik. Ik denk de laatste maand alleen nog maar aan Nederland wat heel raar is dus ik ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden.. haha ik kan in ieder geval zeggen dat ik het wel heel leuk ga vinden om jullie allemaal weer te zien!!!! YEAH!!! oja vast even dit zeggen; NIET allemaal gaan vragen: '' dus Rik hoe was het nou???'' want ik kan niet 2 jaar in 1 dag vertellen deal!!!??? hahahah just kiddin..

Alright dit was een kleine update.. check de foto's en laat vooral een message achter.. nice!!

Ayo!!

Rik

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer